Data-party i Alfaz del Pi 15. juni

Publisert

Det er bare 10 dager igjen til årets dataparty i kommunen. Det blir et et teknologi- og spillarrangement i regi av ungdomsavdelingen. Målet er å fremme fritid og ungdomsdeltakelse gjennom ny teknologi. Det vil bli avholdt lørdag 15. juni i gymsalen på ungdomsskolen IES L’Arabí.

Det er et gratis arrangement som du kan nyte sammen med venner eller familie, der du kan oppleve spenningen ved videospill i forskjellige områder som er satt opp for spillere. De vil kunne spille med gratis videospillkonsoller, konkurrere i turneringer, oppleve kjøresimulatorer eller virtuell virkelighet og også oppdage hvordan videospill var på 80- og 90-tallet i Arcade-området. Dette har blitt fremhevet av Carolina Solbes, byråd for ungdom i L’Alfàs, som har oppfordret til deltakelse.

Fem spillområder

L’Alfàs Party er et teknologisk videospillarrangement med fem forskjellige soner: Virtual Reality, kjøresimulatorer, LAN-sone, mobilmesterskap, Xbox, PS5 og free-to-play-konsoller. Målet er å lansere et tilbud som passer for unge mennesker i alle aldre.

Som i tidligere utgaver vil LAN-sonen være privat tilgjengelig og ha et begrenset antall plasser. Brukerne får tilgang til dette området med sitt eget utstyr og sine egne spill, og kan koble seg til et høyhastighetsnettverk som er forberedt for arrangementet og delta i turneringer.

I Free Access Zone får deltakerne eksklusiv tilgang til de beste nestegenerasjons spillkonsollene, som PlayStation 5 og X-Box Series X, og kan konkurrere i turneringer i titler som blant annet “Forza”, “Let’s sing”, “Just Dance”, “Fall Guys” og “Fortnite”.

Det blir også en Arcade Zone, med videospillmaskiner og konsoller fra 80- og 90-tallet. En mulighet for hele familien, der mødre og fedre kan vise barna sine hvordan de selv spilte da de var små.

I Mobile and Simulators Zone vil det være et stort område med bredbåndswifi, slik at spillere kan spille ulike spill på nettet fra sine egne mobiltelefoner og nettbrett. I dette området vil det blant annet bli arrangert turneringer i spill som “Brawl Stars”, “Clash Royale”, “Stumbre Guys”, “Roblox” og “Parcheesi Stars”. Det vil også være et kjøresimulatorområde med spill som “Forza Time Trial”.

En annen av attraksjonene på denne store teknologifesten vil være virtual reality-plattformene, der du kan reise til Mars, dykke ned i et hav eller spille kroppsøvingsspill.

Gratis adgang

Det er helt gratis å delta på dette teknologiske arrangementet, og det eneste som kreves er forhåndspåmelding, som kan gjøres via nettstedet logrodesbloqueado.com. For mer informasjon, ta kontakt med ungdomsinformasjonssenteret i L’Alfàs (CIJA), som ligger i Casa de Cultura, eller ring 610205329 og 96 5887435. Også via e-postadressen juventud@lalfas.com.

Dørene åpner kl. 16.00 lørdag 15. juni og holder åpent uavbrutt hele natten, frem til kl. 20.00 søndag 16. juni, slik at dataspillelskere kan kose seg i den maksimale hastigheten som prosessorene i spillapparatene deres tillater.

En unik opplevelse, ifølge de som har deltatt i tidligere utgaver, blant annet fordi de vil være omgitt av teknologiske aktiviteter, videospill og spillerkultur gjennom hele tiden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter