“Custom-festival” i La Nucia

Publisert

Helgen 29. og 30. mars arrangeres “VII Garage Rules” i La Nucia. I løpet av de to dagene denne Custom-kulturfestivalen varer, kan du nyte utstillingen av klassiske biler, motorsykler og Custom-sykler, boder av alle slag, food trucks og livemusikk fra rockeband. Det er gratis adgang under de to dagene Garage Rules varer: fredag 29. og lørdag 30. mars.

VII Garage Rules finner sted både inne i Muixara-paviljongen og på utendørsparkeringen, og er et arrangement som samler hele Kustom-kulturen på ett sted. Alle som deltar vil kunne nyte levende rockemusikk og se ekte juveler fra amerikansk bilisme, med klassiske biler, motorsykler og Kustom-sykler. Åpningstidene er fredag fra kl. 16.00 til 24.00 og lørdag fra kl. 11.00 til 24.00.

Presentasjonen av VII Garage Rules ble overvært av Miguel Orihuela, arrangør av Garage Rules og president i Association of Classic Vehicles of La Nucía, og Bernabé Cano, ordfører i La Nucía.

www.lanucia.es

Stands og levende musikk

Denne syvende utgaven av Garage Rules La Nucía vil ha 30 stands fra hele Spania: Pamplona, Palma de Mallorca, Barcelona, Madrid, Albacete, Murcia, Alicante … etc., og internasjonale stands som en italiensk tatoverings- og instruktørstand. Deltakerne vil kunne nyte Kustom-kulturen i alle dens aspekter: med en utstilling av klassiske motorsykler og Kustom-motorsykler, håndlagde Kustom-sykler, klassiske biler, T-skjorter og klær, frisørsalonger, tatoveringer, nummerskilt og plakater, samt håndverk, illustrasjon, bokstavdemonstrasjon (penselmaling av biler, motorsykler og sykler … etc.). Det vil være et stort område med Food Trucks i løpet av de to dagene.

www.lanucia.es

Det blir levende musikk fredag 29. mars kl. 20.00 med “The Lazy Tones”, og lørdag 30. mars spiller tre band på Garage Rules-scenen: “The Pickin’Boppers” (kl. 12.00) og “Pike Cavalero” (kl. 21.00). Gjennom hele dagen vil det være rock and roll-DJ-er på dette 7. Garage Rules.

Til denne utgaven av Garage Rules er det ventet motorsyklister og tilhengere av “Custom”-kulturen fra ulike deler av Spania og til og med fra Frankrike og Italia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter