Covit-sommerjobb for unge i Altea

Publisert

I Altea er et av kommunens nye sysselsettings-tiltak et prosjekt hvor arbeidsledige under 30-år skal minne besøkende på at man må bruke maske og holde avstand.

Det er åtte unge fra Altea som, i følge kommune, slik skal få arbeidserfaring. De åtte skal deles inn i to grupper så de «patruljerer» gamlebyen fire samtidig.

Ansvarlig byråd fra Altea kommune vil også at man minner befolkningen på at de må gå på høyre side av gaten og unngå å samles i grupper, slik vil kommunens folk at Altea skal bli et sikrere sted å være.

Kommunen skriver i en pressemelding at byråd Maria Antonia Laviós mener de unge kan sette dette på sin CV og på denne måten øke sine sjanser i arbeidslivet. I følge rådhusets pressemelding snakker de nye Covit-informantene “flere språk”.

Hotellene i Altea melder at de i Juli-måned har hatt 72% av kapasiteten booket ut.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter