Costa Blanca får 36 grader

Publisert

Stormen som de siste dagene har herjet i deler av Valencia-regionen vil i dag 11. september vike plass for en nærmest skyfri himmel.

Stormen som de siste dagene har herjet i deler av Valencia-regionen vil i dag 11. september vike plass for en nærmest skyfri himmel.

Det blir dermed en moderat økning i maksimumstemperaturer vil kunne nå 36 grader på kysten av Valencia og i lavtliggende områder.

Dagens høyeste temperaturer er ventet i Alicante, Elche og Orihuela. I disse byene vil gradestokken måle hele 35 grader.

I Denia er det ventet temperaturer på cirka 33 grader, mens Alcoy vil få 30 grader. Det er det nasjonale meteorologiske instituttet (AEMET) som melder dette på sin hjemmeside.

På grunn av de høye temperaturene de siste ukene har flere skoler i Valencia-regionen opplevd protestasjoner fra elever og foreldre, hvor blant annet elevene har møtt opp på skolen i badetøy for å protestere mot innetemperaturer over 30 grader.

Noen skoler har valgt å redusere skoledagen eller flytte undervisningen utendørs. Andre skoler, slik som L’Hoya i Elche, har valgt å kansellere all undervisning og holder stengt til mandag.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter