Casa Interior med samarbeidsavtale om nettbutikk

Publisert

Den danske kjøkkendesignbutikken Casa Interior har inngått samarbeidsavtale med den Barcelona-baserte kjøkkenkjeden Küchentime. Küchentime har over 100 utsalgssteder over hele Spania og det var kjeden som tok initiativet til å etablere en samarbeidsavtale.

Daglig leder i Casa Interior i Altea, Thomas Pynt Andersen, sier til Spaniaposten at det var spesielt den spanske kjedens online-shopping konsept som gjorde et samarbeid aktuelt.

-Vi gleder oss over endelig å kunne tilby våre kunder muligheten for å kjøpe ny kjøkkeninnredning på nett. Den spanske kjeden Küchentime har en fem stegs nettbutikk som er svært brukervennlig og her kan man både velge et av våre standardkjøkken eller designe akkurat det kjøkkenet man selv ønsker. Dessuten er prisene svært konkurransedyktige og midt i blinken for folk med feriebolig i Spania, sier Thomas Pynt Andersen.

Han sier at de to bedriftene sammen kan ta opp konkurransen med Ikea, og tilby kjøkken med høy kvalitet til en lav pris.

I våre utstillingsrom i Altea og Torrevieja har vi nå både danske kjøkken fra Sønderborg køkkenet og tyske kjøkkener fra Küchentime. Den tyske produsenten ferdigstiller over 2600 kjøkkener om dagen, og vi kan tilby kundene både billigkjøkken til 900 euro og luksuskjøkken. Forretningsideen vår er at jo mer volum vi produserer jo større prisavslag kan vi tilby.

Casa Interior startet sitt første utstillingslokale i Torrevieja for sju år siden, mens butikken i Altea åpnet for tre år siden.

 Konseptet med kjøp av kjøkken på nettet er forholdsvis nytt, men vi er positivt overrasket over responsen vi har mottatt så langt. Spesielt spanjolene ser ut til å omfavne denne forretningsideen, sier daglig leder Thomas Pynt Andersen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter