Byråd anmeldt i Alfaz del Pi

Publisert

Partido Popular i Alfaz del Pi mener det er klare bevis for korrupsjon i forbindelse med innvilgelser av byggetillatelser på ubebygd areal. PP har anmeldt byråd for byggesaker, Vicente Andrés Soler Soler (PSOE), for å ha gitt tillatelse til selskapet “La Colina del Albir SL” til idriftsettelsen av et serviceområde for campingvogner og campingbiler i Serra Gelada gaten like ved naturområdet “Sierra Helada”, hvor det ifølge PP er ulovlig å bygge.

Anmeldelsen ble sendt til domstol nummer 1 i Benidorm, som har godtatt anmeldelsen, og som nå vil avgjøre hvorvidt handlingen, som er godkjent av ordføreren Vicente Arques, er straffbar.

Saken daterer tilbake til 2011 da rådhusrådgiveren ga La Colina del Albir SL lisenser til å konstruere forskjellige bygninger for driften av serviceområdet, som en to-etasjes bygning på 424 m2 på ubebygd areal uten obligatorisk godkjennelse.

PP mener at Soler og PSOE ikke bare må stilles til ansvar for masseødeleggelse av terreng og skog, men også for å ha mottatt betaling fra selskapet La Colina del Albir SL for å bevilge lisensene. PP beskylder også den sosialistiske Regjeringen for å ha utarbeidet en ny vurdering av tomten som ville gjøre det mulig å bygge på området. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter