Burger-festival: 23 forskjellige restauranter deltar i Altea

Publisert

Hamburger-festivalen skal finne sted i Altea fra 20. til 29. oktober. Altea Burger Gourmet, som arrangeres av foreningen for hotelleiere i Altea, støttes av kommunens handelsdepart og vil involvere 23 restauranter.

Prisen for en hamburger med tilbehør pluss brus, vann eller øl blir 18 € denne uken

Et av formålene er å prøve å få folk til å flytte på seg i lavsesongene “slik at vi alle kan jobbe” i følge en av arrangørene.

Denne nye gastronomiske begivenheten som finner sted fra fredag 20. oktober til søndag 29. oktober, med deltagelse av Melitón Jardín, Sidreria Escondida, Zero Zero Zero, Maná Lounge-Beach; El Paso de Altea; La Greda; Mamarosa Altea; Rumors; Bistro Plan B; Giungla; E-Tika; El Austriaco; Il Bandito; Brew Rock; Carnicero Loco; La Picaeta de Lola; La Clau d’Altea; California Old Styleburguer; El Bar de Confianza; Cafeteria Campomanes; La Paraeta; Asambra Food and Friends og Bar Cocoliso.

Som Ayús forklarte, vil hvert deltakende spisested få tildelt en QR-kode som kundene som spiser hamburgermenyen, kan bruke til å vurdere opplevelsen på to måter: smak og presentasjon. Når arrangementet er over, vil de åtte beste etter avstemning kvalifisere seg til en finale der en variert jury vil avgjøre hvem som blir Alteas beste burgere i 2023.

I tillegg kan deltakerne vinne premier som en middag for to på Restaurante Juan Abril, en smaksmiddag for to til en verdi av 120 euro på Restaurante La Maja eller en pakke med tre flasker Azul del Mediterráneo-vin.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter