Budsjettet vedtatt – CCE ikke fornøyd

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har vedtatt budsjettet for 2009. Det har et antatt overskudd på 1.388.000 euro, noe som tilsvarer 6,87 %.  De kommunale inntektene beregnes til 20.219.000 euro, mens utgiftene angivelig skal begrense seg til 18.831.000 euro. Byråd for økonomi, Toni Such, forsikrer at budsjettet på en best mulig måte skal ivareta innbyggernes interesser og at det er riktig justert i forhold til den aktuelle økonomiske situasjonen.

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos med talskvinne Isabel Davó i spissen, stemte for budsjettet, men er likevel ikke helt fornøyd. Årsaken er først og fremst at det, ifølge Davó, ikke er gjort nok for å kutte i kommunale utgifter. Hun stiller seg også tvilende til PSOE sitt estimat for kommunens inntekter for 2009. CCE talskvinnen mener at de beregnede inntektene i høyeste grad er usiker, og at det derfor ikke er sikkert at det blir noe overskudd slik som beregnet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter