Brukte 9.000 euro på vin

Publisert

Kommuneledelsen i Alfaz del Pi skal i fjor ha brukt rundt 9.000 euro (nærmere 80.000 kroner) på dyre viner. Mer enn det vet man ikke fordi PSOE og ordfører Vicente Arqués ikke ønsker å begrunne utgiftene. Det hevder i hvert fall lederen for opposisjonen Maite Huerta fra Partido Popular. I et intervju med lokalavisen Siete Días påpeker hun at det er greit at kommunen gir bort gaver, men at beløpet er for høyt – spesielt i en tid der mange av byens innbyggere sliter økonomisk. Partiet skal også i flere andre saker ha blitt nektet innsyn i kommunens pengebruk.

PPs Maite Huerta mener det ikke holder mål at PSOEs kommuneledelse i Alfaz del Pi til jul i fjor ga bort vin og andre gaver for flere tusen euro. Hun viser til at mange av byens innbyggere i dag sliter med å få endene til å møtes og at det derfor ikke sømmer seg for kommunen å bruke så mye penger på eksklusive viner. PPs lokallagsleder påpeker samtidig at hun ikke har noe imot at det gis bort gaver fra kommunen, men syns det er ugreit at det skal holdes hemmelig hvem som får gavene og hvorfor. Partiet skal også i andre saker ha bedt om spesifisering av utgifter, uten at anmodningen er blitt fulgt.

Les også: Alfaz del Pi: Krever innsyn i ordførerens pengebruk

Foto: Ordfører i Alfaz del Pi, Vicente Arqués (PSOE).

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter