«Bruker skattepenger til valgkamp»

Publisert

Ordfører Bernabé Cano (PP) i La Nucía bruker skattebetalernes penger til valgkamp. Det hevder lederen for PSOEs lokallag i kommunen Pepa Ivorra. I følge Ivorra skal ordføreren ha sendt ut et brev til alle innbyggerne i byen der han ramser opp hva kommunen har utrettet under under hans og Partido Populars ledelse.

Det er ikke første gang Bernabé Cano beskyldes for å bruke kommunale midler til valgkamp for partiet. Også før kommunevalget i 2011 skal ordføreren ha reklamert for eget kandidatur. Cano er også kritisert for å ha en enerådig og udemokratisk lederstil der han i følge opposisjonen ikke ønsker debatt om saker i kommunen og der han stemmer på vegne av alle partiets kandidater når beslutninger skal tas.

Les også: Udemokratisk styre i La Nucia

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter