Brigitte Bardot til Calpe

Publisert

Calpe får torsdag 4. desember besøk av den 155 fot (35 meter) lange “MV Brigitte Bardot”. Denne høyteknologiske båten tilhørere miljøvernorganisasjon “Sea Shepeard” og besøker Calpe som en del av sitt arbeide for å informere og beskytte økosystemet i havet.

Båten satte i 1998 verdensrekord ved å foreta reisen rundt jordkloden på 74 dager og 20 timer.

“MV Brigitte Bardot” blir liggende i havna i Calpe til og med søndag og alle er velkommen for å ta en titt på dette helt spesielle fartøyet og bli bedre kjent med miljøvernorganisasjonen “Sea Shepeard” og dens arbeide for å beskytte den marine fauna og havets økosystem.

Sea Shepeard’s lokale ambassadør Christian Ekander som har røtter i Sverige drar ut for å møte båten når den ankommer Calpe torsdag ettermiddag. Ekander var med på Sea Shepeard’s aksjon mot hvalfangingen på Færøyene denne sommeren.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter