Bøter for «okkupasjon» av strandsonen med solstol og parasoll

Publisert

I Calpe har lokalpolitiet bøtelagt 30 personer for å ha plassert ut stol og parasoll i strandkanten uten å bruke den. Den ganske frekke tradisjonen, hvor turister går ned på stranden grytidlig for å «okkupere» sin del av første linje irriterer mange.

Ofte er det folk på hotell eller i ferieleilighet som allerede før frokost går ned på stranden for å ta sin plass, før de vender tilbake til sitt hotell noen timer.

Dette er ikke første gangen politiet er på jakt etter det man kaller «sombrilleros» i Calpe. Man har skrevet ut bøter mot dette fenomenet her hver sommer de siste år.

130 bøter til de uten maske

I Calpe har man også skrevet ut 130 bøter til folk som har nektet å ta på seg ansiktsmaske etter å først ha blitt tilsnakket av politiet for det samme flere ganger.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter