Blir med å danse på Albir-stranden

Publisert

Sist søndag gjenopptok man i Albir det gratis danseverkstedet. Dette er et månedlig arrangement på stranden, drevet av Costa Blanca Balla Club med Carolina Marcet som danseinstruktør, og selvfølgelig alle de som deltar på arrangementet.

Danseworkshopen arrangeres en gang i måneden, hver nest siste lørdag i måneden fra kl. 10.30 ved siden av Jorge Castros ankerskulptur, men årets første workshop fant unntaksvis sted i går, søndag, i en setting som er vanskelig å slå, ved siden av havet på Paseo de las Estrellas.

Fysisk aktivitet, som for eksempel dans, påvirker vår generelle helsetilstand, og disse tiltakene er ment å fremme sunne vaner og idrett i alle varianter. En aktivitet som er i tråd med l’Alfàs del Pi som et sunt turistmål.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter