Bli med på byvandring i Altea

Publisert

Flere relaterte nyheter

Byvandring er en god måte å bli kjent med Alteas kulturarv på. De er gratis å delta på turene som kommunens turistavdeling arrangerer. Det er guidede turer både på engelsk og på spansk.

Fredager og lørdager i juli kl. 19.30 fra turistkontoret.

Guidede turer vil finne sted fredager og lørdager i juli, og møtestedet er turistinformasjonen på Paseo Sant Pere kl. 19.30. Det eneste kravet for å delta er å registrere seg på forhånd på altea@touristinfo.net , da den maksimale kapasiteten er 30 personer. Det er også mulig å registrere seg på telefon 965 84 41 14, i henhold til opplysningene fra rådmannen.

Xelo González, som er turistsjef, inviterer til deltakelse og oppfordrer de som er interessert i å bli kjent med Altea til å melde seg på så snart som mulig til disse guidede turene i gamlebyen i Altea, da de er svært vellykkede.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...