Bli kjent med Altea i påsken: Gratis guidede turer for barn og voksne

Publisert

Det blir to forskjellige guidede turer denne påsken i Altea. Den dramatiserte barneruten og de mer tradisjonelle guidede turene i gamlebyen. Målet er at besøkende og innbyggere kan bli kjent med detaljene i Alteas kulturarv.

Flere av turne er guided på engelsk.

Den dramatiserte barneruten finne sted lørdag 30. mars kl. 12:00. Det er en gratis aktivitet med et begrenset antall på 30 plasser. For å delta er det nødvendig å bestille på forhånd på altea@turistinfo.net eller ved å ringe 965 84 41 14. Møtestedet er turistkontoret.

De guidede turene i gamlebyen finner sted 29. og 31. mars kl. 12.00 med avgang fra Alteas turistkontor.

Dette er en gratis aktivitet som må bestilles på forhånd på altea@turistinfo.net eller på telefon 965 84 41 14. Det er plass til maksimalt 30 personer.

I tillegg til disse to initiativene vil Alteas turistkontor ha et informasjonspunkt tilgjengelig for publikum på kirkeplassen i gamlebyen fra onsdag 27. til søndag 31. fra kl. 12.00 til 14.00 og 17.00 til 21.00.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter