Bli bedre kjent med Altea, gratis guidede turer denne sommeren

Publisert

Fra lørdag 1. juli til lørdag 2. september kan turister og fastboende som ønsker det, delta på guidede turer i regi av kommunen. “Målet med disse turene er å øke bevisstheten om Alteas kulturarv”, sier González byråd for turisme i Altea. I sommermånedene kan deltakerne bli kjent med Altea fra kl. 19.30 og utover.

#image_title

Besøkene vil foregå på spansk, valenciansk, fransk og engelsk. Turistavdelingen opplyser at besøkene har en maksimal kapasitet på 25 personer.

Besøksprogrammet “Bli kjent med Altea” finner sted fredagene 14., 21. og 28. juli og lørdagene 1., 8., 15., 22. og 29. juli kl. 19.30. I august finner omvisningene sted fredagene 4., 11., 18. og 25. august og lørdagene 5., 19. og 26. august, mens det i september blir to omvisninger, fredag 1. og lørdag 2. september.

Omvisningene er gratis, men krever forhåndspåmelding. Påmelding kan gjøres på touristinfo@altea.es, på telefon 965 84 41 14 eller ved personlig oppmøte på turistkontoret i Carrer Sant Pere, 14.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter