Bistand for å «regulere» ulovlige bygg

Publisert

Øverste leder for byggesaker i Valencia-regionen, Vicente Garcia Nobot, holdt 21. november et foredrag i Alfaz del Pi. Han kunne fortelle at man i Valencia-regionen har utnevnt en egen «kommisjonær» ansvarlig for byggepolitikk og byggesaker i regionen.

Under arrangementet la han frem de muligheter man har for å få legalisert de mange hus og bygg som allerede er oppført på uregulert mark, «Suelo No Urbanizable». Vicente Garcia Nobot nevnte også de søknadsprosesser som finnes knyttet til dette. Han reiser nå rundt til en rekke kommuner i regionen for å informere om de måter man kan tillate at folk bor på denne type mark, altså «Suelo No Urbanizable».

Det finnes mange typer uregulert mark. Fra den som kan urbaniseres gjennom en PAI (Plan de Accion Integral) så lenge kommunens reguleringsplan tillater dette. Til areal som har en eller annen type beskyttelse, som naturområde e.l.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter