Bistand for å “regulere” ulovlige bygg

Publisert

Øverste leder for byggesaker i Valencia-regionen, Vicente Garcia Nobot, holdt 21. november et foredrag i Alfaz del Pi. Han kunne fortelle at man i Valencia-regionen har utnevnt en egen “kommisjonær” ansvarlig for byggepolitikk og byggesaker i regionen.

Under arrangementet la han frem de muligheter man har for å få legalisert de mange hus og bygg som allerede er oppført på uregulert mark, “Suelo No Urbanizable”. Vicente Garcia Nobot nevnte også de søknadsprosesser som finnes knyttet til dette. Han reiser nå rundt til en rekke kommuner i regionen for å informere om de måter man kan tillate at folk bor på denne type mark, altså “Suelo No Urbanizable”.

Det finnes mange typer uregulert mark. Fra den som kan urbaniseres gjennom en PAI (Plan de Accion Integral) så lenge kommunens reguleringsplan tillater dette. Til areal som har en eller annen type beskyttelse, som naturområde e.l.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter