Beslagla 400 kg fisk i Altea

Publisert

Politiet i Calpe har beslaglagt nærmere 400 kilo fisk som var fanget ulovlig i Altea-bukta nord på Costa Blanca. Fisken som skulle selges svart til restauranter i distriktet ble konfiskert under en politiaksjon i Altea-havnen Portosenso. Også politiet i Altea skal ha deltatt i aksjonen med spaning forut for beslaget. Fangsten ble fratatt tjuvfiskerne og gitt til sosiale institusjoner nord på Costa Blanca.

Avisen Información skriver onsdag 26. april at lokalt politi gikk til verks etter at en båt ble observert på vei ut fra Altea i mørket uten lys. Da båten kom tilbake med 300 kilo fisk stod politiet og ventet. Natten etter ble det gjort en nytt beslag på 70 kilo. Fisken som i hovedsak var av typen havabbor skulle selges svart til restauranter og mindre forhandlere nord på Costa Blanca.

Fiskerne som ble tatt skal ikke ha hatt lisens for fisking og hadde overskredet fiskekvoten som er fastsatt etter lov av 2017. Etter beslaget ble fangsten gitt til sosiale institusjoner i området, skriver avisen.

Les også: Lanserer plan for bærekraftig fiske 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter