Ber PSOE motbevise utpressing

Publisert

Maite Huerta fra Partido Popular ber kommuneledelsen i Alfaz del Pi offentliggjøre brevet som ble sendt til stiftelsen Fundación Frax tidligere i måneden. Den lokale opposisjonspolitikeren mener PSOE og ordfører Vicente Arques har presset Fundación Frax til å avlyse et arrangement som partiet hennes skulle ha i stiftelsens utleielokaler den 19. november i år. I følge Huerta skal ordføreren ha truet med å frata stiftlesen årlige bevilgninger på 25.000 euro dersom de ikke avlyste opposisjonspartiets arrangement.

Lederen for Fundación Frax, Matías Pérez Such, har etter at den delikate situasjonen oppstod gått ut og hevdet at organisasjonen ikke ble presset. Noen troverdig begrunnelse for hvorfor arrangementet plutselig ble avlyst er imidlertid ikke gitt. Bare dager før møtet skulle holdes fikk PP beskjed om at det lå utenfor stiftelsens policy å stille lokaler til disposisjon for politiske arrangementer.

Hva som eventuelt har foregått bak kulissene er foreløpig en vel bevart hemmelighet mellom ordfører Vicente Arques og ledelsen i Fundación Frax. Det eneste man vet sikkert er at et brev ble sendt til stiftelsen fra kommuneledelsen kort tid før arrangementet ble avlyst. Lederen for partiet i Alfaz del Pi, Maite Huerta, ber nå om at innholdet i dette brevet offentliggjøres, skriver avisen Información.

Les også: Ordføreren bruker «mafia-metoder»

 

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter