Ber om utbedringer i Barranc Fondo

Publisert

Rådhuset i La Nucia har bedt firmaet Aqualia om å utbedre en rekke feil og mangler ved de nyinstallerte drikkevannsledningene i urbanisasjonen Barranc Fondo. Feilene og manglene består i første omgang i at det fortsatt er midlertidige påkoblinger til de fleste husstandene, det vil si at det nye ledningsnettet mange steder ikke er tatt i bruk.

Rådhuset i La Nucia har bedt firmaet Aqualia om å utbedre en rekke feil og mangler ved de nyinstallerte drikkevannsledningene i urbanisasjonen Barranc Fondo. Feilene og manglene består i første omgang i at det fortsatt er midlertidige påkoblinger til de fleste husstandene, det vil si at det nye ledningsnettet mange steder ikke er tatt i bruk. Dessuten har Aqualia latt være å asfaltere tre gater, samt at fortauene ikke er ordentlig restaurert etter arbeidene med å installere det nye nettet.     

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter