Benidorm-landemerke til salgs

Publisert

Skyskraperen In Tempo i Benidorm er lagt ut for salg. Den kolossale betongkonstruksjonen er det høyeste boligbygget i Spania og det femte høyeste i landet totalt sett. Bygget vil ha en startpris på 93 millioner euro, ca. 900 millioner kroner. Beløpet tilsvarer gjelden den konkursslåtte utbyggeren Olga Urbana SL har til banken Sociedad de Gestión de Activos de la Reestructuración Bancaria (Sareb).

In Tempo er med sine rundt 190 meter og 52 etasjer blitt et landemerke i Benidorm-regionen. Bygget som er tegnet av arkitektfirmaet Pérez-Guerras Arquitectos & Ingenieros er det høyeste boligbygget i Spania og det femte høyeste i landet totalt sett. Byggearbeidene ble påbegynt i 2006, men er så langt ikke avsluttet. Angivelig gjenstår det kun en brøkdel før konstruksjonen og dets 260 leiligheter står klare.

Les også: In Tempo-utbygger begjært konkurs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter