Benidorm: Kvinne børtført og voldtatt midt på dagen

Publisert

En kvinne ble overfalt på en parkeringsplass i Benidorm rundt klokken 15.00 mandag 11. juni. En mann på 30 år skal ha slått til kvinnen og truet henne med en kniv etter å først ha spurt om veien til busstasjonen.

Mannen tvang seg inn i bilen hennes og tvang den unge kvinnen over i passasjersetet. Han skal ha truet til seg mobiltelefonen hennes og tatt kontroll over bilen, samtidig som han truket med å kutte henne om hun skrek eller “gjør noe rart”.

30-åringen som er fra Callosa kjørte ut av Benidorm til Xirles som ligger landlig til utenfor Polop ikke langt fra Alfaz del Pi. Han skal her ha bunnet kvinnen fast og voldtatt henne.
Mannen skal så ha latt kvinnen kjøre bilen tilbake i retning Benidorm. De stoppet bilen på en bensinstasjon i La Nucia hvor den unge kvinnen greide å varsle kjæresten sin og en venn. 30-åringen skal på det tidspunkt ha fortalt kvinnen at han var “høy på narkotika” og han ranet til seg det kvinnen hadde av penger “for å ta bussen”.

Mannen ble tatt innen et døgn etter hendelsen. I hovedsak grunnet videopptak fra politets overvårkings-kamera i Benidorm og data fra mobiltelefonen. Han nekter for forholdene og har oppgitt som alibi at han på dette tidspunktet var i Polop og i Benidorm “for å kjøpe kokain”. 30-åringen har fra før av åtte anmeldelser som inkluderer vold mot familiemedlemmer og trusler.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: