Bedre parkeringsmuligheter på sykehuset i Villajoyosa

Publisert

Det regionale sykehuset i Villajoyosa har fått åpnet sin nye parkeringsplass. Under åpningen pekte man på dette som en midlertidig løsning. Sykehuset skal utvides og bygges på en del av den nye parkeringsplassen.

Den nye parkeringsplassen er på 21.000m2 med plass til 850 biler. Med det er ett av de store problemene for besøkende og de som jobber på sykehuset løst. Det har frem til nå vært så vanskelig å parkere her at biler regelmessig parkerer hverandre inne og mange har måtte valgt å besøke syhehuset med taxi da det å parkere en personbil har vært svært vanskelig.

Tomten ble opprinnelig donert av rådhuset i Villajoyosa. Arbeidene ble påbegynt i februar med et budsjett på 474.526 Euro.

Sykehuset i Villajoyosa skal bygges ut. Prosjektet er i dag i planleggingsfasen men man regner med å kunne begynne byggearbeidene en gang i løpet av 2020. Det skal de bygges over en del av den nye parkeringsplassen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: