BBVA-bygget i Albir er revet – blir til “Delfin Natura”

Publisert

Arbeidet med å rive det gamle “BBVA-bygget” i sentrum av Albir er i gang. Først ut er rivningen av selve hovedbygget på den over 30.000 meter store tomta. Bygget hadde 140 ferieleiligheter med en total bygningsmasse på 12.350 m2.

Bygget ble opprinnelig oppført på 60-tallet som feriebolig for ansatte i den spanske storbanken BBVA. Etter den spanske finanskrisen ble eiendommen annonsert for salg og den har stått forlatt i mange år mens kan har ventet på nye eiere.

Dette bildet fra 60-tallet viser hvordan BBVA bygget ruver som første høybygg i Albir.

Blir til Delfin Natura

Bygget ble solgt til en utbygger fra Alicante i 2020 og når rivningen er fullført vil man her føre opp et nytt leilighets-kompleks “Delfin Natura”.

DELFIN NATURA: Prosjektet selges av eiendomsmegler Real Homes i Albir.

I første fase bygger man 82 leiligheter med 1,2,3 eller 4 soverom. De er forventet å stå klare om to år, altså tidlig i 2023. Det blir store terrasser på minst 20 m2 og leilighetene begynner på 130 m2. På det tre mål store anlegget blir det god plass for store grøntområder, felles-arealer og flere basseng blant dem et innendørs.

Etter fullføringen av fase 1 vil det bygges videre med flere leiligheter i fase 2 og fase 3. Utbygger sier de allerede har solgt flestparten av de dyreste enhetene som har en prislapp på rundt 700.000 Euro. Prisen for en leilighet i anlegget begynner på rundt 300.000 Euro.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter