«Balkongkunst» populær i Altea

Publisert

Kunstutstillingen «Balconades» i gamlebyen i Altea blir stadig mer populær. Hele 61 personer har bidratt i årets utgave noe som har gjort det nødvendig å utvide utstillingen med en ekstra gate. Bildene som er fra både profesjonelle kunstnere og amatører har hengt oppe siden fredag 18. juli og kan sees helt frem til 31. august. Deretter skal utstillingen tradisjon tro på vandring, først til Alfaz del Pi og så til Agost og Benimantell.

Gamlebyen i Altea er ett av de mest besøkte stedene i provinsen Alicante. Altea kommunen skriver på sine hjemmesider at Balconades i den forbindelse er blitt en viktig attraksjon på sommeren. En spesiell takk rettes til eierne av husene der bildene er hengt opp som hvert år frivillig stiller sine balkonger til disposisjon.

Balconades 2014 vil være å se i Altea frem til 31. august, i Alfaz del Pi fra 5. til 27. september og i Agost og Benimantel fra henholdsvis 6. til 13. oktober og 16. til 27. oktober.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter