Bag full av “adidas-kokain” i sjøen utenfor Benidorm

Publisert

Et rutinemessig overvåkingsoppdrag har endt med et maritimt funn. Den maritime enheten til det lokale politiet i Benidorm har funnet en dykkersekk som fløt i vannet i bukten ved Poniente-stranden, og den inneholdt “20 kilo kokain”, ifølge politikilder. I sekken ble det funnet “hvitt, presset pulver, antakelig kokain, distribuert i pakker”, ifølge de samme kildene.

Funnet ble gjort rundt kl. 10.15, under maritim overvåking av naturparken Serra Gelada, da politiet oppdaget ryggsekken som fløt i sjøen. Etter å ha trukket den opp av vannet, fant betjentene ut at den inneholdt 20 pakker med logoen til et sportsmerke. Hver pakke inneholdt rundt ett kilo presset hvitt stoff, ifølge de samme kildene.

De beslaglagte varene vil bli overlevert til Guardia Civil’s skatte- og grensepatrulje i Calpe for analyse og etterfølgende etterforskning av den tilsvarende saken.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter