Ba om fortsatt bomvei – avvist av regjeringen

Publisert

Den spanske regjeringen har avvist forslaget fra handelskammeret i Alicante om å la bommen på motorveien A7 stå etter nyttår. Konsesjonen som er gitt selskapet som i dag opererer bomveien med tilhørende rett til å kreve bompenger løper ut 31. desember 2019.

Handelskammeret i Alicante ønsket å la bommen stå og å bruke inntektene til nye infrastruktur-prosjekter i regionen. Blant prosjektene Camara de Comercio de Alicante pekte på var bedre togforbindelse i regionen og den lenge omtalte togforbindelsen mellom Alicante flyplass og sentrum av Alicante.

Minister for infrastruktur Jose Luis Abalos avviste forslaget som ble lagt frem av handelskammeret i Alicante på vegne av politikere og næringslivet i Alicante. Regjeringens beslutning om at strekningen som går fra Alicante til Valencia skal bli gratis står fast.

AUMAR, selskapet som driver bompengeveiene har sagt opp 47% av sine ansatte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: