Ba om fortsatt bomvei – avvist av regjeringen

Publisert

Den spanske regjeringen har avvist forslaget fra handelskammeret i Alicante om å la bommen på motorveien A7 stå etter nyttår. Konsesjonen som er gitt selskapet som i dag opererer bomveien med tilhørende rett til å kreve bompenger løper ut 31. desember 2019.

Handelskammeret i Alicante ønsket å la bommen stå og å bruke inntektene til nye infrastruktur-prosjekter i regionen. Blant prosjektene Camara de Comercio de Alicante pekte på var bedre togforbindelse i regionen og den lenge omtalte togforbindelsen mellom Alicante flyplass og sentrum av Alicante.

Minister for infrastruktur Jose Luis Abalos avviste forslaget som ble lagt frem av handelskammeret i Alicante på vegne av politikere og næringslivet i Alicante. Regjeringens beslutning om at strekningen som går fra Alicante til Valencia skal bli gratis står fast.

AUMAR, selskapet som driver bompengeveiene har sagt opp 47% av sine ansatte.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter