Avviser Albir-rykter om Putin

Publisert

En lang rekke spanske og internasjonale medier har den siste tiden meldt at Putin oppholder seg på luksushotellet Spa Wellness Clinic i Albir.

En lang rekke spanske og internasjonale medier har den siste tiden meldt at Putin oppholder seg på luksushotellet Sha Wellness Clinic i Albir.

Det var storavisen La Razon som først kunne melde at Russlands sterke mann, som har ledet Russland som president eller statsminister siden 1999, har tatt inn på det luksuriøse spa-hotellet Sha Wellness Clinic.

Avisen hevder videre at Putin ankom Alicante flyplass i privatfly sammen med et titalls russiske modeller og at presidenten skal gjennomgå behandlingsstedets to uker lange detox-program for å gå ned i vekt.

Spaniaposten oppsøkte derfor hotellet i håp om å få et eksklusivt møte med Putin. Men, på vei opp til hotellet øverst i Albiråsen møtte vi verken veisperringer, snikskyttere eller sikkerhetsvakter. Vel framme ved velværesenteret kunne hotellets ledelse og ansatte avkrefte riktigheten av at Vladimir Putin bodde på hotellet.

Uansett, selv om Spaniaposten derfor kan avlive ryktet om Putin er i Albir så har både presidenten og hans familie sterke forbindelser til Benidorm – området og har bodd på Sha Wellness Clinic ved tidligere anledninger. Døtrene Mariya og Yekaterina har også ferierte i Benidorm ved en rekke anledninger og har en forkjærlighet for Gran Bali Hotel.

Sha Wellness Clinic har jevnlig besøk av kjendiser som popartisten Kylie Minogue og supermodellen Naomi Campbell. Prisen på presidentsuiten er 2.000 euro per natt, mens kongesuiten koster 6.000 euro.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: