Avslag i prisen for «møkkete» vann

Publisert

Innbyggerne i Albir og resten av Alfaz del Pi vil kunne få avslag i prisen på vannforbruket for deler av desember, januar og februar da vannet var forurenset. Et forslag om erstatning fra partiet Ciudadanos er enstemmig vedtatt i kommunestyret. Kommen vil nå presentere et krav overfor selskapet Hidraqua som har ansvaret for byens vanntilførsel, skriver avisen Información.

Flere kommuner nord på Costa Blanca som Alfaz del Pi, Altea og La Nucía måtte i desember, januar og februar innføre forbud mot å drikke vannet i springen. Årsaken var at vannet var blitt forurenset etter nedbør og flom. Kommunene har senere vedgått at infrastrukturen ikke er godt nok grunnet manglende vedlikehold. I slutten av januar ble det lovet investeringer i nye renseanlegg og filtrering etter modell av Benidorm.

Les også: Vedgår for dårlig vann-innfrastruktur

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter