Arte Me – Nytt konsept i Altea

Publisert

Like ved ”inngangsporten” til gamlebyen i Altea, den gamle "el portal", nærmere bestemt der calle del Sol begynner, har Antonio Amoroso og Marian Dura Pascual nylig åpnet Arte Me, hvor du blant annet inviteres til å male din egen keramikk.

Like ved ”inngangsporten” til gamlebyen i Altea, den gamle "el portal", nærmere bestemt der calle del Sol begynner, har Antonio Amoroso og Marian Dura Pascual nylig åpnet Arte Me, hvor du blant annet inviteres til å male din egen keramikk.

Den unike ideen har paret hentet fra London. Så vidt Antonio vet, finnes bare et lignende sted her i Spania, og det ligger i Madrid. Det unike ved konseptet er at kundene selv er med på å prege det de kjøper. Man velger seg en ubehandlet keramikkgjenstand, og så får man selv anledningen til å dekorere den.

– Meningen er at dette skal være noe helt spesielt, et alternativ til strand og shopping. Man kan komme innom for bare en liten stund, eller for hele dagen. Vi serverer kaffe og te, men kundene har anledning til å ta med seg det de måtte ønske av mat og drikke. Man kan også komme hit og arrangere bursdager og andre tilstelninger, vi er åpne for det meste. Og vi garanterer at kundene får med seg hjem et helt unikt personlig minne fra Altea, absolutt ingen av gjenstandene som blir laget her er like, alle har sitt eget personlige preg, forklarer Antonio.

Arte Me tilbyr to malingstyper til å dekorere keramikken. En som tørker av seg selv, og som man kan få med seg hjem med det samme. Og en litt mer robust type, som må innom keramikkovnen for foredling. De som velger å bruke sistnevnte type, kan hente sine gjenstander dagen etter.

Antonio og Marian følget et alt inkludert prinsipp. Prisene på ubehandlede keramikkgjenstandene inkluderer maling og brenning og alt annet som må til for å sikre det ferdige resultatet. De billigste gjenstandene koster ikke mer enn to euro. Alle er hjertelig velkomne, både store og små.

For tiden samarbeider paret dessuten med smykkedesigner Shakira Miecchi Ferreira, så det er også mulighet for å være med og designe smykker etter eget ønske.
      
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter