Arbeidene ved El Tossal ferdigstilles i mai neste år

Publisert

Renoveringsarbeidene ved El Tossal urbanisasjonen i La Nucia, som ble påbegynt i fjor, skal ferdigstilles i mai til neste år, heter det seg i en uttalelse fra rådhuset. Investeringen på 2,5 millioner euro er fullstendig finansiert av kommunen, og vil ikke på noen måte gå utover beboernes lommebøker.

Renoveringsarbeidene ved El Tossal urbanisasjonen i La Nucia, som ble påbegynt i fjor, skal ferdigstilles i mai til neste år, heter det seg i en uttalelse fra rådhuset. Investeringen på 2,5 millioner euro er fullstendig finansiert av kommunen, og vil ikke på noen måte gå utover beboernes lommebøker. Arbeidene i El Tossal inkluderer blant annet renovering av vannledningene og kloakksystemet, samt installasjon av gatebelysning og nylegging av asfalt i gatene.

El Tossal er den siste av 23 urbanisasjoner som sto for tur. Tidligere har Varadero, Floriana, Holiday Club, Finca Martina, Las Ruedas, Arcos Este, La Torre, Arcos Norte, Sol Saliente, Venta del Aire, San Rafael, Barranc Fondo, Nucia Park, Entrepinos, Patrax, El Valle, Montebello, El Torrent, Maylan, Azagador, Los Rosales, La Colina, blitt renovert. Den totale investeringen påbeløper seg til 18. millioner euro.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter