Åpner ny partybar

Publisert

Trønderen Ranveig With har åpnet ny bar i Albir i Alfaz del Pi. Baren hadde åpningsfest 30. oktober hvor det ble servert drikke og mat. With sammen med daglig leder Remy Leeman var i sprudlende stemning da de ønsket velkommen til Albirs nye rockebar hvor de lover at det blir party.

Trønderen Ranveig With har åpnet ny bar i Albir i Alfaz del Pi. Baren hadde åpningsfest 30. oktober hvor det ble servert drikke og mat. With sammen med daglig leder Remy Leeman var i sprudlende stemning da de ønsket velkommen til Albirs nye rockebar hvor de lover at det blir party.

– Dette er helt klart en partybar. Vi ønsker at alle kan komme hit og ha det gøy, sier Leeman.
Baren tilbyr en lett barmeny bestående av blant annet pølser med brød, hamburgere, kyllingvinger og popcorn.
Baren har fått navnet Stone bar etter den store steinen som ligger på uteserveringen. Stone bar har et stort utvalg av øl og kan lokke med klassikere fra Tyskland, Spania, Mexico, Belgia og Irland.

– Vi bruker røkte pølser i barmenyen vår. Det er de beste pølsene i hele Alfaz del Pi, sier Remy.

– Det blir litt rolig kaffebarstemning her om morgenen hvor folk kan drikke kaffe, møte venner og bruke det trådløse nettet.  Etter hvert som dagen går vil stemningen bli høyere og vi vil spille rock fra 60-tallet og frem til i dag. Her kan folk gjøre hva de vil enten de vil sitte og snakke i sofaen eller danse. Vi ønsker at dette blir et møtepunkt for alle i Albir, sier With.

Åpent for alle

Det at vi er en rockebar gjør at vi skiller oss ut fra de andre barene i området. I tillegg har vi et godt utvalg på whisky og øl.
Betjeningen snakker engelsk, norsk og spansk.
– Det er ikke en norsk bar selv om jeg er norsk. Det er en internasjonal bar som er åpen for alle og enhver, sier With som legger til at alle kan komme uansett om de er åtte eller 80 år. 
Det viktigste er å ha det gøy.
– Vi hadde noen godt over 70 år her på åpningsfesten, og de danset og feiret hele natten lang, sier With som synes det nye prosjektet er kjempegøy.

Alle er velkommen
– Vi hadde ikke kunnet forestille oss at det skulle komme så mange gjester på åpningsdagen. Vanligvis går ikke folk ut før litt senere på kvelden, men klokken seks måtte vi åpne dørene siden gjestene var klare. Da var det bare å tappe øl og hente veksel fort som fy, sier Leeman og With legger til at det var en veldig gøy kveld og natt.
– Dette er en truckers og bikers bar med en helt klar rockestil, men det er både bikere og advokater som kommer innom oss. Alle er velkommen, sier With som tror det skal være lett å finne frem til baren som ligger midt på Avenida del Albir.
Interiørmessig er baren under oppussing. Det henger en 100 års gammel dør på veggen og bordene har de snekret selv.
– Etter hvert vil det komme t-skjorter, trommestikker og flyers for konserter i området. Vi oppfordrer alle til å komme innom for å se hvordan vi har fått det, sier Leeman som har 15 års erfaring fra samme type konsept i Benidorm. 
 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter