Åpne dager hos Bodegas Mendoza

Publisert

Torsdag 2. April til og med Lørdag 4. holder en av de mest anerkjente vingårdene på Costa Blanca åpent hus. Like utenfor sentrum av Alfaz del Pi holder «Bodegas Mendoza» til. Og i løpet av disse tre dagene blir det anledning til å smake på mye forskjellig vin samt å lære om både viner og prosessene rundt produksjonen som foregår her.

Det blir anledning til å lære om hvordan man kombinerer vin og mat, vin og sjokolade. Workshops om økologisk vindyrkning samt et mini-kurs om hvordan man smaker på og vurderer vin. I tillegg til mye god drikke blir det også servering av mat med vekt på ost og tradisjonell mat.

Popuært

Familiebedriften arrangerte noe tilsvarende påsken 2014 og nesten 7.000 besøkende var innom. Det var også mange nordmenn blant de besøkende. Alfaz del Pi er den eneste kommunen i Marina Baixa som er en del av vinruten i Alicante-regionen.

Bodegas Mendoza ligger i «Romeral» like utenfor Alfaz del Pi. Ta av fra rundkjøringen ved Arabi i Alfaz del Pi.

Se også:

Alfaz del Pi: 6700 besøkte vinhuset Enrique Mendoza i påska

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter