Anmelder kommunen i Alfaz del Pi

Publisert

Partido Popular i Alfaz del Pi har anmeldt PSOE og kommuneledelsen for forsømmelse av opplysningsplikten. Utgangspunktet for saken skal være at ledelsen ønsker å låne 1,2 millioner euro til å betale 38 fakturaer. PP som sitter i opposisjon har bedt om å få utgiftene dokumentert, men dette skal ha blitt avvist. Partiet har derfor anmeldt saken til politiet. Hensikten med anmeldelsen skal være å formalisere forholdet med tanke på et fremtidig oppgjør med kommuneledelsen.

 

 

Det er ikke første gang PP i Alfaz del Pi går til anmeldelse av ledelsen i kommunen. Så sent som i april i år leverte partiet inn en klage på PSOE til distriktsdomstolen i Benidorm. Angivelig manglet det fakturaer for flere tusen euro. PP har tidligere også beskyldt kommuneledelsen og ordfører Vicente Arques (PSOE) for økonomisk vanstyre og for sløsing med kommunens penger. Blant annet ble det reagert på at budsjettet for 2013 ble vedtatt fire måneder for sent, og at mer enn 10 % av budsjettpengene var satt av til lønninger til PSOEs ledelse og deres private rådgivere. I følge PP har kommuneledelsen lenge ført en politikk der Alfaz del Pi kommunes utgifter finansieres gjennom lån og kreditter. PP mener pengebruken er uforsvarlig og at ledelsens lånepraksis var direkte årsak til at man ikke klarte å få på plass budsjettet i fjor.  

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter