Anmelder forsøpling i naturområde

Publisert

PSOEs kommuneledelse i Alfaz del Pi får kritikk for ikke å gjøre noe med søppelet som hoper seg opp i grøntområder ved naturparken Sierra Helada. Langs bilveien mellom Albir og Benidorm skal det i lengre tid ha foregått ulovlig dumping av avfall som murstein, betong, fliser, toaletter, møbler og annet søppel. Innbyggere i kommunen skal ha klagd på forholdene i flere år uten at noe er blitt gjort. I mangel på respons fra kommunen har en gruppe naboer nå anmeldt saken til politiets miljøenhet Seprona.

Forsøplingen ved Sierra Helada i Alfaz del Pi er gjort kjent i en pressemelding fra Partido Populars lokallag der de kritiserer PSOEs kommuneledelse for ikke å ta affære i saken. Partiet ber kommuneledelsen rydde opp og vil ta opp spørsmålet formelt i neste kommunestyremøte. Foruten forurensningen søppelet innebærer for naturen, er det ødeleggende for byens rykte at ingenting gjøres i saken heter det i pressemeldingen. Partiet oppfordrer kommuneledelsen til å bevilge penger til å rydde opp ikke bare på det aktuelle stedet men på alle plasser der det foregår ulovlig dumping i kommunen.

Les også: Nytt anlegg for kildesortering

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter