Anklager PP ordfører for trakkasering og forfølgelse

Publisert

Et par titalls La Nucia innbyggere samlet seg i begynnelsen av juni foran kontorene til Guardia Civil i Altea for å protestere mot ordfører Bernabé Cano PP og flere av hans støttespillere i kommuneadministrasjonen i La Nucia.

Blant de protesterende var blant andre generalsekretær for PSOE i La Nucia, Vicente Santamaria, lederen for naboorganisasjonen Vecinos de La Nucia, Marie Scorrels, og tidligere ordførerkandidat for PSOE, Sonia Pérez.

De oppildnede innbyggerne i La Nucia mener at Cano og hans støttespillere konsekvent motarbeider, sjikanerer og til tider truer opposisjonen og andre som ikke er enige i måten kommunen styres på.

Blant annet forteller en tidligere rådhusansatt at han ble oppsagt på grunn av at hans søster var medlem av PSOE. Søsteren, som arbeider som funksjonær ved rådhuset, skal ha blitt plassert et lite bøttekott av et kontor uten verken PC eller telefon.

Flere av La Nucia innbyggerne bekrefter dessuten av ordføreren har ekspropriert land nærmest etter eget forgodt befinnende, for å gi plass till en rekke utbyggingsprosjekter.

Ordfører Bernabé Cano nekter naturlig nok på alle beskyldningene.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter