Alteas gamleby blir igjen utendørs kunstutstilling med Balconades

Publisert

Gatene i gamlebyen i Altea forvandles nok et år til en utendørsutstilling med “Balconades d’Altea 2023”. Kunstverk hengende fra balkongene kan beskues frem til 27. august.

Maleriene er laget av både etablerte og amatørkunstnere. I år feirer utstillingen 25-årsjubileum, og fire kommuner deltar i initiativet. Oliva er vertskap for utstillingen for første gang i desember.

“Les Balconades d’Altea er et konsolidert prosjekt med 25 utgaver bak seg, og verkene holder et høyt nivå, med ulike kunstneriske temaer og mange rettferdige budskap. Du kan finne lerreter med ulike kunstneriske teknikker, som malerier eller fotografier, som skaper et magisk rom og gjør gatene i gamlebyen vakrere”, forklarte ordføreren i området, Pepa Perez, under åpningen av utstillingen. Hun takket naboene for at de stilte balkongene sine til disposisjon for denne utendørsutstillingen og gratulerte kunstnerne.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter