Altea: Vil bedre tilgangen til 350 parkeringsplasser

Publisert

Altea har et stort parkerings-problem. Biler står overalt i overfylte trange gater og skal man inn til byen kan man trenge flere runder for å få satt fra seg bilen. Inntil sentrum er det over 300 parkeringsplasser ved Algar-elven nesten ingen bruker. Foruten når det er marked i byen er plassen her stort sett tom.

Kommunen studerer nå muligheten for å bedre knytte dette området til bykjernen. Det man vurderer er å knytte parkeringsplassen ved elven til Plaza dels Furs ved hjelp av en eller annen type trapp eller rampe. Plassen hvor trappen eventuelt kommer opp ligger en kort spasertur fra sentrum i Altea. Utfordringen ligger i å få en praktisk løsning som også er pen å se på.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter