23.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
26.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Altea-strand blir mer tilgjengelig

Det skal bli enklere å komme seg ned på den nye bystranden i Altea “Espigón”. Man åpner opp nye innganger for strandgjester mellom Algar-elven og nord-enden av byens strandpromenade. Utbedringen er ment å gjøre stranden mer tilgjengelig for publikum og kommer etter ønske fra innbyggere i Altea. Arbeidene skal stå ferdige før høysesongen for turisme starter i slutten av juli.

Byrådet i Altea understreker at arbeidene ved Playa del Espigón (Molo-stranden) ikke skal betales av kommunen. Utgiftene vil i sin helet bli dekket av den spanske stat, som har hovedansvaret for Spanias kystlinje. Etter flere henvendelser fra innbyggere i Altea, sendte byrådet en anmodning til staten om utbedring av tilgangen til stranden i det aktuelle området. Prosjektet har nå fått klarsignal og skal stå ferdig før høysesongen for turisme starter i slutten av juli

Prosjektet inngår i fornyelsen av Alteas kystlinje, et arbeid som har pågått i flere år. I fjor ble byen påkostet en helt ny strandpromenade av staten til 4,6 millioner euro. Ytterligere 50.000 euro ble i år gitt til vedlikehold.

Les også: Forbedrer strandpromenaden i Altea

 

Relaterte saker

- Advertisement -