Altea: Ny strandpromenade 18. november

Publisert

I Altea går arbeidet med fornyelsen av strandpromenaden fremover i flere faser. 18. november vil man ferdigstille andre fasen av dette store prosjektet. Med det får fotgjengere et langt større og penere området bak stranden i Altea fra sentrum og i retning havnen.

Avslutningen av arbeidene har vært noe forsinket og avslutningen 18. november kommer tre uker senere enn det som opprinnelig var planlagt. Når den offisielle åpningen blir lagt til er ennå ikke klart.

En rekke T-formede «bølgebrytere» er på plass for å beskytte de «nye» strendene mot erosjon fra vinterstormene. At vannet blir roligere for badende vil også mange sette pris på.

Første faste av prosjektet endte opp med en ny strandpromenade fra Algar-elven og ned mot sentrum. Deretter har man gjort om på moloer og bølgebrytere for så å eliminere den store parkeringsplassen som lå plassert foran havet. Dette store arealet har nå blitt en stor park for gående.

Enda færre parkeringsplasser i Altea

Akkurat dette siste har vært noe kontroversielt da Altea lider av en prekær mangel på parkeringsplasser. Det å fjerne et stort tall parkeringsplasser uten å erstatte med nye har vært upopulært.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter