Altea: Flytter omstridt sykkelsti

Publisert

Altea kommune har fått tillatelse til å flytte sykkelstien som går langs strandpromenaden i byen. Dagens plassering av sykkelstien går tvers gjennom uteserveringen til en rekke restauranter og har gjentatte ganger ført til konflikter mellom restauranteiere, fotgjengere og syklister.

Kommunen valgte i sommer å stenge sykkelstien helt på visse tider av døgnet. For å unngå liknende tilstander neste sommer har kommunen derfor søkt om tillatelse for å legge om traseen til sykkelstien.

Ifølge La Marina Plaza bekrefter kommunale kilder at de har mottatt fullmakt fra de regionale myndighetene i Valencia som gjør det mulig å gjennomføre arbeidet med å utbedre sykkelstien i løpet av 2015.

Det to-delte infrastrukturprosjektet som nå er godkjent tar sikte på å utvide sykkelstien helt fra til Algar-elven og løse utfordringene rundt de to mest konfliktfylte traseene av sykkelstien.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: