Altea får hundestrand

Publisert

Altea kommune har besluttet å opprette byens første hundestrand. Forslaget er vedtatt i kommunestyret og stranden skal ligge i området Mar y Montaña rett nord for Altea, hvor stranden “Playa Solsida” ligger like nedenfor “Urbanizacion Isla de Altea”. Der skal 340 meter med strand tilrettelegges for både hund og eier. Blant annet vil det bli satt opp egne dispensere for hundeposer, nye søppelkasser og oppslag med regler for bruk av stranden. Hundestranden skal ikke være forbeholdt hundeiere, men vil være tilgjengelig for alle.

Med den nye hundestranden følger Altea etter andre byer på Costa Blanca som allerede har tilsvarende tilbud. Blant dem finner man Villajoyosa, Campello, Alicante og Santa Pola. Tidligere i år vedtok også kommunestyret i Torrevieja opprettelse av hundestrand.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter