Alt klart for »Jazz L’Alfas»

Publisert

Den 20. utgaven av festivalen «Jazz L’Alfas» går av stabelen i september. Under festivalen arrangeres det gratis konserter hver lørdag hele måneden.

Den 20. utgaven av festivalen «Jazz L’Alfas» går av stabelen i september. Under festivalen arrangeres det gratis konserter hver lørdag hele måneden. Arrangementene passer for alle aldre, skriver kommunen på sine hjemmesider.

6.september, på selveste åpningsdagen, arrangeres det gratis konsert med Aam Big Band klokken 10 på lørdagskvelden i Calle Federico García Lorca. Mens Chameleon Jazz spiller i hagen ved Centro Etnografico »Familia Such Devesa» lørdag 13. september

Under festivalen vil det blant annet bli gjennomført et pedagogisk verksted for barn jazz, hvor musikerer Andrés Juan Arbona står ansvarlig for gjennomføring. Musikk verkstedet for barn arrangeres fredag den 19. september i Casa de Cultura.

Fredag den 26. september bør ikke gå glipp av jazz og flamenco-showet til “THE BvR FLAMENCO BIG BAND,” en gruppe som er ledet av den hollandske kompositøren Bernad Van Rossum.

»Jazz-festivalen i Alfaz del Pi har klart å opprettholde sin posisjon og gjenskape seg selv gang etter gang,» fortalte byråd for kultur Rocio Guijarro under den uhøytidelige presentasjonen av det musikalske programmet for festivalen. Under presentasjonen deltok også musikerne Bernad Van Rossum og Andrés Juan Arbona.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter