Alicante får mini-IKEA

Publisert

I Alicante åpner “IKEA Diseña”. En butikk hvor man kan se i kataloger, vareprøver, bestille og hente varer fra IKEA. Man åpner i løpet av sommeren på handlesenteret «Gran Via» hvor butikken bygges sammen med lager for utlevering av Internet-bestillinger.

Gran Via ligger på Vista Hermosa nord-øst i Alicante kort vei fra N332 som gir god tilgang for de som eventuelt kjører fra Altea eller Albir. Fra før av har man IKEA butikker i Valencia og Murcia. Butikken i Murcia er nærmeste butikken om man kommer fra Torrevieja. Men IKEA har fra før av samme typen mini-IKEA på handlesenteret «Habaneras» hvor man finner «IKEA Diseña» som denne typen butikker kalles.

IKEA i La Nucia

Få minutters kjøring fra Altea og Albir har IKEA ett utleveringssted for online-bestillinger. I La Nucia så man enkelt kan bestille online og hente varene her. IKEAs hentested i La Nucia er åpent fra 10.00 til 14.00 – Det har vært mulig å bestille kjøring hjem av varer fra Ikea men da til en lagt høyere pris enn denne nye tjenesten som har en kostnad på 29 Euro.

Korrupsjon i Alicante

IKEA har i over ti år forsøkt å åpne ett varemagasin i Alicante men grunnet korrupsjon knyttet til byens tidligere PP-ordfører og hennes arbeide med omregulering av tomtet ble IKEA i Alicante aldri noen realitet.dd

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter