Algar-elven skal bli mer tilgjengelig

Publisert

Generalitat Valenciana, de regionale myndighetene for Valencia-regionen, skal ekspropiere et område på 10.000m2 hvor Algar-elven møter Middelhavet.

Algar-elven oversvømmer nærområdet regelmessig. Som del av prosjektet vil man gjøre endringer på elvens løp ut i havet.

Det er på venstresiden av utløpet hvor myndighetene vil lage ny adkomst til strandområdet. Som det er nå har kommunen stengt av veien ned til stranden med steiner for å unngår at camping-biler stiller seg opp her. Dette til stor frustrasjon for turgåere og ikke minst kite-surfere som har pleid å bruke denne stranden når vinden er kraftig nok.

Valencia-regionen vil bruke 500.000 Euro på prosjektet som skal legges ut på høring. Formålet med prosjektet er å gjøre det bedre tilgjengelig for publikum og de som skal drive med vannsport.

Altea har siste årene fått ny strand-promenade.

Prosjektet vil passe godt inn i Altea hvor man over flere faser har forbedret byens strandlinje og strandpromenade. Det går nå gangvei opp til syd-siden av Algar-elven. Området Valencia-regionen vil ekspropiere ligger på nordsiden av elvens løp.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter