Algar-elven skal bli mer tilgjengelig

Publisert

Generalitat Valenciana, de regionale myndighetene for Valencia-regionen, skal ekspropiere et område på 10.000m2 hvor Algar-elven møter Middelhavet.

Algar-elven oversvømmer nærområdet regelmessig. Som del av prosjektet vil man gjøre endringer på elvens løp ut i havet.

Det er på venstresiden av utløpet hvor myndighetene vil lage ny adkomst til strandområdet. Som det er nå har kommunen stengt av veien ned til stranden med steiner for å unngår at camping-biler stiller seg opp her. Dette til stor frustrasjon for turgåere og ikke minst kite-surfere som har pleid å bruke denne stranden når vinden er kraftig nok.

Valencia-regionen vil bruke 500.000 Euro på prosjektet som skal legges ut på høring. Formålet med prosjektet er å gjøre det bedre tilgjengelig for publikum og de som skal drive med vannsport.

Altea har siste årene fått ny strand-promenade.

Prosjektet vil passe godt inn i Altea hvor man over flere faser har forbedret byens strandlinje og strandpromenade. Det går nå gangvei opp til syd-siden av Algar-elven. Området Valencia-regionen vil ekspropiere ligger på nordsiden av elvens løp.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter