Alfaz-kommune “blokkerer” ny-etablering i Albir

Publisert

Byråd for opposisjonspartiet “Ciudanos” retter skarp kritikk mot kommunen i Alfaz del Pi. César Martínez sier kommunen blokkerer en internasjonal kjede som ønsker å etablere seg i Albir. Etableringen vil føre til et tredvetalls nye arbeidsplasser i Albir.

Representanten for Ciudanos sier kommunen stadig kommer med nye krav for å stede ut byggetillatelse og kommer med nye krav i etterkant etter at de første kravene har blitt tilfredstilt. Selskapet som vil etablere seg har holdt på siden 2016.
César Martínez etterlyser større åpenhet om kommunens krav og prossesser.

Ikke likt for alle i Alfaz del Pi
Noe av bakgrunnen for denne saken er at kommunen i Alfaz del Pi har tidligere blitt anklaget for å bruke offentlige ressurser for å bistå enkelte bedrifter med tilknytning til rådhuset eller ansatte der og gjøre ting vanskeligere for andre bedrifter som ikke har de samme “kontakter”.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter