Alfaz: Ikke drikk vann fra springen

Publisert

Alfaz del Pi kommune advarer alle innbyggere mot å drikke vannet fra springen. Den siste tiden med nedbør og flomtilstander på Costa Blanca kan i følge prøver som er tatt ha ført til forurensning av vannet. Torsdag 22. desember la kommunen derfor ut en advarsel på sine nettsider der de ber innbyggerne avstå fra å drikke vannet.

Kilden til vann i Alfaz del Pi er demningen ved Guadalest. Nedbør og flomtilstander på Costa Blanca i perioden 16. til 19. desember skal ha påvirket vannkvaliteten i elvene som leder frem til demningen. I følge kommunen skal de siste prøvene som er tatt av vannet ha avslørt uklar væske (turbiditet). I frykt for sykdom har man derfor inntil videre klassifisert vannet i springen som uegnet som drikkevann.

Les også: Fem personer omkommet i flommen

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter