Alfaz del Pi: Solgte Marihuana over disk

Publisert

Politiet har raidet en butikk i Alfaz del Pi. Blant de ti arresterte er en 17 år gammel gutt.

Politiet slo til mot det som offisielt er en Cannabis-club. Slike “lukkede” klubber er lovlige i Spania. Medlemmer kan dyrke marihuana og røyke denne innenfor klubbens fire vekker. Det er ikke lov å selge produktet til ikke-medlemmer ei heller lov å ta stoffet ut av klubben.

Politiet har siden desember fulgt med på aktivitetene i lokalet i Alfaz del Pi. Lokalet har skilt på fasaden og et videokamera som filmer de som kommer og går. Man la merke til at mange kom til klubben for så å dra igjen etter få minutter. Ofte med en liten pakke i hånden.

Da politiet slo til mot lokalet fant man 168 gram ferdig marihuana og 27 gram hasj. Ni personer ble pågrepet umiddelbart. I etterkant pågrep man også lederen for “marihuana-klubben.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter