Alfaz del Pi: Områdets værste dyremottak

Publisert

Områdes værste mottak for hjemøse dyr ligger i Alfaz del Pi, både installasjonene og dyrene der er skitne og ustelte. Mange dyr ser ut til å være syke og de deler bur med friske dyr. Rått kjøtt, tiltenkt som mat, ligger i solen og råtner. Situasjonen er like dårlig for katter og hunder i Alfaz del Pi skriver den regionale avisen Informacion.

Mottaket ligger i urbanisasjonen El Romeral i Alfaz del Pi, like ved motorveien A7 på en tomt tilhørende kommunen. Rådhuset har i årevis sagt at de vil flytte dyremottaket til ett bedre sted ett annet sted i Alfaz del Pi uten at noe har skjedd. Stedet drives av frivillige med lite annen støtte fra rådhuset enn at de har stilt tomten til rådighet.

Best står det til i La Nucia hvor både burene og dyrene fremstår som rene og velstelte. Maten de får er tilogmed tilpasset den enkelte hunds rase og behov.

Det er ett stort problem på Costa Blanca at utlendinger skaffer seg hunder og katter som blir forlatt når utlendingene vender tilbake til sine hjemland.

Ønsker du å besøke mottaket i Alfaz del Pi, adoptere ett dyr eller hjelpe på annen måte. Se: www.aaa-alfaz.org

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter