Alfaz del Pi: Nytt drap i horestrøket

Publisert

En dørvakt ved ett av de mange bordellene i Alfaz del Pi ble natt til lørdag knivstukket til døde. De to mistenkte som hadde vært gjester ved bordellet “Secrets”, ble pågrepet av politiet omtrent en time senere på et annet bordell i Finestrat like utenfor Benidorm.

Gjerningsmennene er på henholdsvis 27 og 33 år, begge godt kjente av politiet. Den ene er bosatt i Alfaz del Pi, den andre i nabokommunen Polop. De ble arrestert i det de forlot bordellet “Mesalina” i Finestrat. De hadde fortsatt med seg drapsvåpenet som fortsatt var fullt av blod.

Den avdøde er en spansk statsborger på 52 år, han mottok trolig tre knivstikk hvorav ett var omtrent rett i hjertet og det antas at han døde nesten momentant.

Omstendighetene rundt drapet er ennå uklare, det sies de to var på vei inn i lokalet da knivstikkingen skal ha funnet sted da de ble stoppet av den avdøde.

Mange drap i Alfaz del Pi

Den lille byen på Costa Blanca har hatt ett høyt antall drap over flere årtier. For få år siden ble eieren av hostalet ”El Ventorillo” drept kun ett stenkast fra hvor drapet på dørvakten fant sted. Og det finnes fortsatt flere uoppklarte drap og bortføringer i Alfaz del Pi.

De to som mistenkes for å ha utført drapet på Polops tidligere ordfører, Alejandro Ponsoda, arbeidet som dørvakter på bordellet hvor de to antatte gjerningsmennene ble arrestert.

Mindre synlig prostitusjon

I tillegg til bordellene langs hovedvei N332 gjennom Alfaz del Pi, har det vært betydelig gateprostitusjon langs den samme veien også i nabokommunen Altea. Etter lokalvalget i 2007, hvor PP tapte makten i begge kommunene, ble det gjort grep for å begrense den mest aggressive og synlige prostitusjonen som foregikk i gatene.

På nasjonalt nivå er det i gjennomsnitt registrert flest bordeller i kommuner styrt av det “konservative” partiet.

 

2010.02.03: Alfaz del Pi: Nordmann amokk på bar

2009.11.24: Ytterligere to arrestert i tilknytning til ordførerdrap

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter